Før besøket

Ved besøk hos Tu dyreklinikk ber vi deg ta med følgende:

Legemidler

Dersom dyret ditt allerede er under behandling med medisiner, er dette viktig informasjon for veterinæren som undersøker dyret ditt. Ta gjerne med medisinpakningen så vi kan få kjennskap til hvilke medisiner det dreier seg om og dosering dyret ditt får

Vaksinasjonskort

Vaksinasjonskortet skal dokumentere vaksinasjonsstatus. Dette er viktig å ha i forbindelse med deltakelse på utstillinger og opphold i kennel.

Stamtavle

Ved røntgenundersøkelser for hofteleddsdysplasi (HD) og albueleddsdysplasi (AD) skal stamtavle medbringes. Det samme gjelder ved undersøkelse for arvelige øyelidelser – øyelysing.

Pass

Må medbringes i de tilfeller hvor dyret revaskineres mot rabies eller leptospirose, eller ved ormekurbehandling etter utenlandsopphold. Opplysninger om dette skal dokumenteres i passet.

Forsikringsnummer

Gjensidige og Agria tilbyr nå direkte skadeoppgjør.  Det er da viktig at du har med forsikringsnummeret for at dette tilbudet skal kunne benyttes.

Second opinion

Dersom du kommer fra en annen klinikk og ønsker en second opinion, er det viktig for oss å få tilsendt journalutskrift og eventuelle prøvesvar eller røntgenbilder.