Døgnvakt gjenopprettes

Bydagny

Døgnvakt gjenopprettes

 

Godt stell betyr en god opplevelse for alle

Når du trenger oss 🙂                       

Offentlig tilskud for akutt vakt smådyr falt bort 01.07.2014. Vi så oss da nødt til å redusere vakttilbudet for en periode.  Det er imidlertid behov for en kontinuerlig døgnvaktsordning for kjæledyr i Rogaland. Vi har defor bestemt oss for å tilby et privat akuttvakttilbud til alle smådyr. Vi ønsker å være der – når dere trenger oss. Håper både to- og firbente vil sette pris på dette.

Akuttvakt for smådyr er et samarbeid mellom Tu dyreklinikk, Hinna dyreklinikk og Sandnes smådyrklinikk.  Vi spiller på lag for at du og ditt dyr skal få den hjelpen dere fortjener, døgnet rundt, hele året.

Det vil som tidligere gjelde egne takster for tjenester utført på vakt.

Ring 51 78 85 90 dersom du trenger hjelp utenom våre ordinære åpningstider.

About the author

dagny administrator