Vinnere av fotokonkurransen

ByAdministrator

Vinnere av fotokonkurransen

Endelig har juryen plukket ut vinnerbildene. Med så mange flotte bidrag har det ikke vært lett å bare skulle velge ut tre bilder. Juryen har bestått av Monica Larsen, profesjonell fotograf, Cornelius Munkvik, journalist i Stavanger Aftenblad og Dagny Spanne Kjær, daglig leder Tu dyreklinikk.

Vi gratulerer følgende vinnere:

Hans Hodne med bildet  «Hund i vann»

Hund i vann

Tonje Særheim Nordhus med bildet «Kattungen Oliver»

Kattungen Oliver av Tonje Sæærheim Nordhus

Åge Hansen med bildet «Alex møter mamma Vera»

Alex møter mamma Vera av Åge Hansen

Vinnerene vil få sine bilder utstilt på klinikken, samt gavekort fra klinikken tilsendt på mail. Vi på Tu dyreklinikk takker for alle innsendte bidrag. Samtlige bilder kan ses under bildegallerier på nettsiden vår.

About the author

Administrator administrator